2023 bästa värde cpus

Intel vs AMD: Vilken CPU är bäst?

Jul 12, 2020 - en rivalitet för tiderna, och en fråga ställdes ofta och undrade. när du vill bygga eller uppgradera din dator måste du fatta ett beslut: köpa en Intel- eller AMD-processor?

påverkan av ramstorlek och hastighet på spelprestanda

Jul 5, 2020 - påverkar ramstorlek och hastighet din spelprestanda? ska du investera i en högpresterande ram-kit? ta reda på det här.

Who Is Lilith and What Terrifies Us About This Diablo Demon?

Jul 24, 2023 No evil entity is more scary than Lilith herself, shrouded in darkness.

varför ska du alltid köpa en spel-pc i mitten till hög räckvidd?

Jun 23, 2020 - mellan- och högklassiga byggnader presterar mycket bra för sitt pris och är bättre än nybörjarnivån när det gäller kraft, livslängd och tillförlitlighet, och de ger mer valuta för pengarna, särskilt när man tittar på deras pris per år fördel.

ska du köpa en förbyggd dator eller en anpassad dator?

Jun 11, 2020 - förbyggda system är ett attraktivt alternativ för de som är mindre intresserade av detaljerna i varje komponent i deras konstruktion. att bygga din egen dator är den bästa lösningen för dem som vill ha full kontroll över alla aspekter av deras byggnad. det ger de mest grundliga anpassningsalternativen, från cpu till fläktar och belysning.

hur man använder cpuagent för att hitta rätt cpu

Jun 2, 2020 - hur hittar man rätt CPU? oavsett om du bygger eller uppgraderar en dator så spelar processorn mycket. cpuagent är rätt verktyg som hjälper dig att hitta och välja rätt cpu för dina behov.

med mer än 100 000 riktmärken som har undersökts från nätets mest pålitliga teknikentusiaster, har vi utvecklat en databas för att klassificera processorer baserat på deras prestanda. matematiska modeller, utvecklade med en beprövad 90% noggrannhet, har använts för att hjälpa ungefär mindre kända processorprestanda, medan välkända processors prestanda har validerats mot flera riktmärkningskällor för att säkerställa validitet. med den extrema mängden av vår korskontroll och analysering av den viktiga statistiken har vi gjort alla tunga lyft för dig.

när vi bestämde hur data ska visas i vårt cpu-jämförelsesverktyg fokuserade vi våra ansträngningar om de viktigaste användningsområdena för processorerna, snarare än att visa siffror som kanske inte är meningsfull. ett poängsystem är endast användbart om det kan återspegla scenarier för verklig användning som användaren förväntar sig från cpu. våra branschexperter kunde koka allt ner till statistiken som betyder mest för våra byggare. med en blandning av vår omfattande datainsamling tillsammans med verklig erfarenhet har vi utvecklat poängsystemet för att vara extremt enkelt och extremt effektiv.

cpusen granskas och jämförs med de viktigaste aspekterna och användningsfall som inkluderar spel påverkan, strömningseffekt, kontorsarbete, fotoredigering och videoredigering samt videokodning och allmänna systemriktmärken. på varje riktmärke är relevanta processorer visas så att den ger användaren en uppfattning om var den aktuella CPUn sitter mot konkurrens. med betydligt mer analyserad data än någon av våra konkurrenter kan du vara säker att veta våra jämförelsefaktorer kan lita på och faktiskt användas för att hjälpa dig.

använder vår jämför cpus sida, upp till åtta olika processorer kan jämföras samtidigt. på grund av den stora mängden riktmärken, sidnavigeringen är uppdelad i sektioner för att hjälpa dig att fokusera på dina målbehov. detta användarvänlig design ger alla byggare möjlighet att finslipa alla mätvärden som behövs jämföra cpus, och slutligen, låta dem välja den bästa processorn i en kortare mängd än någonsin tidigare.

det finns fler sätt att finjustera spel, flaskhalsar och strömmande riktmärken som nuvarande GPU kan ändras, liksom upplösning och kvalitetsinställningar.

Dessutom har vi många tankar om de bästa spel-cpusen, så se till att kolla in våra cpu rankning sida, där lista de bästa cpusen i både produktivitet och spel.

RTX 3070 with 10600k vs 3700x Bottleneck Comparison

Sep 03, 2020 - Save your CPU money and invest it in a powerful GPU instead. So, which affordable yet powerfulrt CPU strikes the best performance-price balance with the NVIDIA RTX 3070?

10600K vs 3600X: Battle of the mid-range CPUs

May 23, 2020 - The best performance to price value mid-range cpus are here. Find out more in this comprehensive review and summary of the Core i5-10600K vs Ryzen 5 3600X's capabilities.

10700K vs 3700X: Specs, 80+ Game Benchmarks, Bottleneck, and Streaming Analysis

May 22, 2020 - Which one is worth it, Core i7-10700K or Ryzen 7 3700X? Find out in this comprehensive review and summary of the Core i7-10700K vs Ryzen 7 3700X's capabilities.

13900K vs 3900X: Specs, 80+ Game Benchmarks, Bottleneck, and Streaming Analysis

May 21, 2020 - 10 cores vs 12 cores. Top-of-the-line very high-end cpus duke it out.

2500K vs 3570K vs 4670K vs 6600K vs 7600K vs 8600K vs 9600K vs 10600K: Should you consider upgrading?

May 21, 2020 - In this massive comparison across 8 generations of Intel Core i5 series CPUs, we explore the performance improvements by generation and whether it is reasonable or not to upgrade to Intel's latest.

våra bästa val för Desktop CPUs

om du är ute efter den bästa processorn för arbete kommer mycket ner på precis vad ditt arbete är. de flesta processorer kan hantera nästan vilken arbetsbelastning du kastar på dem, med tillräckligt med tid. men snabbare cpus (med fler kärnor och / eller högre klockhastigheter) tuggar genom tuffa arbetsbelastningar på mycket kortare tid, vilket gör dem till stora cpus för produktivitet.

en processor som utmärker sig vid spel är inte alltid den bästa CPUn om din arbetsbelastning är produktivitetsfokuserad. I själva verket, när högt gängade cpus blir vanligare, blir gaming cpus och work cpus alltmer olika kiseldjur, vilket gör det svårare att välja vilken cpu som är bäst för din arbetsbelastning. så vi har sammanställt en lista med processorer som är det bästa valet för vanliga produktivitetsuppgifter, baserat på våra år av benchmarking och testdata. för många som bara vill gå till spel är det vettigare att spendera lite mer och köpa ett avancerat chip, snarare än att spendera pengar på en högre kylare och spendera mycket tid på att finjustera för att uppnå något högre prestanda.

med Intel 10: e generationen i5 10600k processor har intel ökat sitt spel och fört konkurrensen närmare inom produktivitetssegmentet. även om amd fortfarande konkurrerar starkt när det gäller pris-till-prestanda-värde. ryktet ryzen xt processorer är intressanta och kan stänga spelprestandaklyftan mellan Intel och AMD.

våra bästa val för Laptop CPUs

när och Ryzen 4000 för mobil tillkännagavs långt tillbaka på ces 2023, amd gav några höga löften om dess prestanda, även om att det är snabbare än intels 9: e generationens skrivbordschips. och, nu, nu vet vi att det faktiskt är.

med AMD Ryzen 4000 mobil har Intel officiellt blivit underdog här. team red slår intel på varje front vid denna tidpunkt, intel kan knappt ens göra anspråk på dominans i enkeltrådade arbetsbelastningar längre. intel behöver sitt eget ryzen, och tills det händer kan vi kanske vänta ett tag innan intel kan komma ut igen.

den extrema lyhördheten är imponerande här. amds zen 2-kärnor är säkert ett bevis på ett starkt team för teknik och produktutveckling. dessutom har den branschledande energieffektivitet för sin relativt slanka storlek. detta kommer att vara till nytta när du inte är ansluten till laddningen, där videostreaming och spel fortfarande kan vara en långvarig, sömlös upplevelse.

senast Desktop CPUs

senast Laptop CPUs

senast Server CPUs

cpuagent.com är resultatet av tusentals datainsamling och forskningstimmar, liksom ansträngningar som alla syftar till att komma med en pålitlig informationskälla som du kan använda för att göra ett välgrundat beslut när man söker efter en ny processor. om du planerar för en helt ny PC-byggnad eller En uppgradering, de verktyg vi har tillhandahållit ger dig en tydlig bild och förväntningar på förväntad prestanda från din nya byggnad / uppgradering. det här är det sista verktyget för CPU-jämförelse du någonsin kommer att behöva.

det totala antalet cpus som vi har samlat in i vår databas är cirka 2 500 och daterar alla långt tillbaka till 2000. ingår bland dessa är stationära processorer, bärbara processorer och arbetsstations- / serverprocessorer. uppgifterna kommer från officiella källor inklusive Intel och AMD. ytterligare datarengöring har gjorts med hjälp av wikipedia. gpu-information samlas också in från amd och nvidia officiella källor. vi har försäkrat oss om att varje rad data på cpu-agenten är grundligt undersökt från de mest ansedda källorna som finns tillgängliga.