2023 cpus cea mai bună valoare

Intel vs AMD: care CPU este cel mai bun?

Jul 12, 2020 - o rivalitate pentru veacuri și o întrebare adesea pusă și despre care s-a întrebat. ori de câte ori doriți să construiți sau să actualizați computerul, trebuie să luați o decizie: să cumpărați un procesor Intel sau AMD?

impactul dimensiunii și vitezei ramului asupra performanței jocurilor

Jul 5, 2020 - dimensiunea și viteza RAM-ului vă afectează performanța de joc? ar trebui să investiți într-un kit RAM de înaltă performanță? afla aici.

Who Is Lilith and What Terrifies Us About This Diablo Demon?

Jul 24, 2023 No evil entity is more scary than Lilith herself, shrouded in darkness.

de ce ar trebui să cumpărați întotdeauna un computer de gamă de nivel mediu-înalt?

Jun 23, 2020 - versiunile de gamă medie și înaltă se comportă foarte bine pentru prețul lor și sunt mai bune decât nivelul de bază în ceea ce privește puterea, longevitatea și fiabilitatea și oferă mai mult bang pentru dolarul dvs., mai ales atunci când vă uitați la prețul pe an avantaj.

ar trebui să cumpărați un computer pre-construit sau un computer personalizat?

Jun 11, 2020 - sistemele pre-construite sunt o opțiune atractivă pentru cei care sunt mai puțin preocupați de detaliile minuscule ale fiecărei componente din construcția lor. construirea propriului computer este cea mai bună soluție pentru cei care doresc control deplin asupra fiecărui aspect al construcției lor. oferă cele mai amănunțite opțiuni de personalizare, de la cpu la ventilatoare și iluminare.

cum se folosește cpuagent pentru a găsi cpu-ul potrivit

Jun 2, 2020 - cum să găsești cpu-ul potrivit? indiferent dacă construiți sau actualizați un computer, procesorul contează foarte mult. cpuagent este instrumentul potrivit pentru a vă ajuta să găsiți și să alegeți cpu-ul potrivit pentru nevoile dvs.

cu peste 100.000 de repere cercetate de către cei mai de încredere pasionați de tehnologie de pe web, am dezvoltat o bază de date pentru a ajuta la clasificarea procesoarelor pe baza performanței acestora. modelele matematice, dezvoltate cu o precizie dovedită de 90%, au fost utilizate pentru a ajuta la aproximarea unor măsurători mai puțin cunoscute ale performanței procesorului, în timp ce performanțele bine cunoscute ale procesorului au fost validate în raport cu mai multe surse de referință pentru a asigura validitatea. cu cantitatea extremă de verificare încrucișată și analiză până la statistici importante, avem a făcut toate lucrurile grele pentru tine.

atunci când stabilim cum să afișăm datele în instrumentul nostru de comparare a procesorului, ne-am concentrat eforturile pe principalele domenii de utilizare pentru procesoare, mai degrabă decât să arate numere care poate să nu fie plin de înțeles. un sistem de notare este util numai dacă poate reflecta scenarii de utilizare reală pe care utilizatorul așteaptă de la cpu. experții noștri din industrie au reușit să rezolve totul până la statistici care contează cel mai mult pentru constructorii noștri. folosind o combinație de colectare extinsă de date împreună cu experiență din lumea reală, am dezvoltat sistemul de notare pentru a fi extrem de simplu și extrem de eficient.

CPU sunt revizuite și comparate cu privire la aspectele cheie și la cazurile de utilizare care includ jocurile impact, impact de streaming, impact de lucru la birou, editare foto și editare video, precum și codificare video și repere generale ale sistemului. pe fiecare reper, procesorii relevanți sunt afișat astfel încât să ofere utilizatorului o idee despre locul în care se află actualul procesor împotriva concurenței. cu mult mai multe date analizate decât oricare dintre concurenții noștri, puteți fi siguri știind că factorii noștri de comparație pot fi de încredere și de fapt folosiți pentru a vă ajuta.

folosindu-ne de comparați cpus pagină, până la opt procesoare diferite pot fi comparate simultan. datorită cantității mari de repere, navigarea pe pagină este împărțită în secțiuni pentru a vă ajuta să vă concentrați asupra nevoilor dvs. țintă. acest designul ușor de utilizat oferă tuturor constructorilor posibilitatea de a-și perfecționa toate valorile necesare comparați CPU și, în cele din urmă, permiteți-le să aleagă cel mai bun procesor într-o cantitate mai mică de timp ca niciodată.

există mai multe modalități de a regla fin jocurile, blocajele și punctele de referință în flux ca GPU curent poate fi modificat, precum și rezoluția și setările de calitate.

în plus, avem o mulțime de gânduri cu privire la cel mai bun CPU pentru jocuri, așa că asigurați-vă că ne uitați la clasamente CPU pagina, unde listează cele mai bune CPU atât în ​​productivitate, cât și în jocuri.

RTX 3070 with 10600k vs 3700x Bottleneck Comparison

Sep 03, 2020 - Save your CPU money and invest it in a powerful GPU instead. So, which affordable yet powerfulrt CPU strikes the best performance-price balance with the NVIDIA RTX 3070?

10600K vs 3600X: Battle of the mid-range CPUs

May 23, 2020 - The best performance to price value mid-range cpus are here. Find out more in this comprehensive review and summary of the Core i5-10600K vs Ryzen 5 3600X's capabilities.

10700K vs 3700X: Specs, 80+ Game Benchmarks, Bottleneck, and Streaming Analysis

May 22, 2020 - Which one is worth it, Core i7-10700K or Ryzen 7 3700X? Find out in this comprehensive review and summary of the Core i7-10700K vs Ryzen 7 3700X's capabilities.

13900K vs 3900X: Specs, 80+ Game Benchmarks, Bottleneck, and Streaming Analysis

May 21, 2020 - 10 cores vs 12 cores. Top-of-the-line very high-end cpus duke it out.

2500K vs 3570K vs 4670K vs 6600K vs 7600K vs 8600K vs 9600K vs 10600K: Should you consider upgrading?

May 21, 2020 - In this massive comparison across 8 generations of Intel Core i5 series CPUs, we explore the performance improvements by generation and whether it is reasonable or not to upgrade to Intel's latest.

cele mai bune alegeri pentru Desktop CPUs

dacă căutați cel mai bun procesor pentru lucru, multe se rezumă doar la ceea ce este munca dvs. majoritatea procesoarelor pot gestiona aproape orice sarcină de lucru pe care o aruncați asupra lor, având suficient timp. dar cpus mai rapid (cu mai multe nuclee și / sau viteze mai mari de ceas) mestecă sarcini de lucru dure în mult mai puțin timp, făcându-i un cpus excelent pentru productivitate.

un procesor care excelează la jocuri nu este întotdeauna cel mai bun procesor dacă volumul de muncă este axat pe productivitate. de fapt, pe măsură ce cpu-urile cu filet devin mai frecvente, cpu-urile pentru jocuri și cpu-urile de lucru sunt din ce în ce mai diferite fiare de siliciu, ceea ce face mai dificil să alegi care este cel mai bun procesor pentru volumul tău de muncă. așa că am compilat o listă de procesoare care reprezintă cel mai bun bang pentru dolarul dvs. în sarcinile comune de productivitate, pe baza anilor noștri de date comparative și de testare. pentru mulți care doresc doar să ajungă la jocuri, este mai logic să cheltuieți puțin mai mult și să cumpărați un cip de calitate superioară, mai degrabă decât să cheltuiți bani pe un cooler de ultimă generație și să cheltuiți mult timp pentru a îmbunătăți performanțele puțin mai mari.

cu intel 10th gen i5 10600k procesor, Intel și-a îmbunătățit jocul și a apropiat concurența pe segmentul productivității. deși amd încă concurează puternic în ceea ce privește valoarea preț-performanță. zvonurile ryzen xt procesoarele sunt interesante și pot reduce distanța de performanță a jocurilor dintre intel și amd.

cele mai bune alegeri pentru Laptop CPUs

cand amd ryzen 4000 pentru mobil a fost anunțat înapoi la ces 2023, am făcut câteva promisiuni superbe cu privire la performanțele sale, afirmând chiar că este mai rapid decât cipurile de desktop Intel din generația a 9-a. și, bine, acum știm că de fapt este.

cu amd ryzen 4000 mobile, intel a devenit oficial subordonatul de aici. echipa roșie bate inteligența pe toate fronturile în acest moment, intel abia putând chiar să revendice dominația în sarcinile de lucru cu un singur fir. intel are nevoie de propriul său ryzen și, până când acest lucru se întâmplă, am putea aștepta destul de mult înainte ca intel să poată ieși din nou în evidență.

sensibilitatea extremă este impresionantă aici. nucleele zen 2 ale amd sunt cu siguranță o dovadă a unei echipe puternice de inginerie și dezvoltare de produse. în plus, are o eficiență energetică de vârf în industrie pentru dimensiunile sale relativ elegante. acest lucru vă va fi util când nu sunteți conectat la încărcare, unde streamingul video și jocurile pot fi în continuare o experiență de lungă durată, fără probleme.

cele mai recente Desktop CPUs

cele mai recente Laptop CPUs

cele mai recente Server CPUs

cpuagent.com este rezultatul a mii de ore de colectare și cercetare a datelor, precum și toate eforturile au urmărit să vină cu o sursă fiabilă de informații pe care o puteți folosi pentru a vă ajuta o decizie informată atunci când căutați un nou procesor. dacă intenționați pentru o complet nou construire pc sau o actualizare, instrumentele pe care vi le-am oferit vă vor oferi o imagine clară și așteptări cu privire la performanță așteptată de la noua dvs. construire / upgrade acesta este ultimul instrument de comparare a procesorului dvs. va avea vreodată nevoie.

numărul total de cpus pe care l-am colectat în baza noastră de date este de aproximativ 2.500, datând toate înapoi în 2000. Printre acestea se numără procesoarele desktop, procesoarele laptop și procesoare stație de lucru / server. datele provin din surse oficiale, inclusiv informații și AMD. curățarea ulterioară a datelor a fost făcută folosind Wikipedia. informațiile gpu sunt, de asemenea, colectate de la surse oficiale amd și nvidia. ne-am asigurat că fiecare linie de date de pe agentul cpu este verificate temeinic din cele mai reputate surse disponibile.