2023 best verdi cpus

Intel vs AMD: Hvilken CPU er best?

Jul 12, 2020 - en rivalisering for tidene, og et spørsmål som ofte blir stilt og lurt på. når du vil bygge eller oppgradere PCen din, må du ta en beslutning: kjøpe en Intel- eller AMD-prosessor?

innvirkning av ramstørrelse og hastighet på spillytelsen

Jul 5, 2020 - påvirker ramstørrelse og hastighet spillytelsen din? bør du investere i et høyt ytende ram-sett? finn ut her.

Who Is Lilith and What Terrifies Us About This Diablo Demon?

Jul 24, 2023 No evil entity is more scary than Lilith herself, shrouded in darkness.

hvorfor skal du alltid kjøpe en mellom-til-høy-rekke spill-pc?

Jun 23, 2020 - Midt- og høysortiment bygger veldig bra for deres pris, og er bedre enn inngangsnivået når det gjelder kraft, lang levetid og pålitelighet, og de gir deg mer penger for pengene, spesielt når du ser på prisen for år fordel.

skal du kjøpe en ferdigbygd pc eller en tilpasset pc?

Jun 11, 2020 - forhåndsbygde systemer er et attraktivt alternativ for de som er mindre opptatt av detaljene i hver komponent i konstruksjonen. å bygge din egen pc er den beste løsningen for de som ønsker full kontroll over alle aspekter av bygningen. det gir de mest grundige tilpasningsalternativene, fra CPU til vifter og belysning.

hvordan du bruker CPU for å finne riktig CPU

Jun 2, 2020 - hvordan finner du riktig CPU? Enten du bygger eller oppgraderer en pc, betyr prosessoren mye. cpuagent er det rette verktøyet for å hjelpe deg med å finne og velge riktig CPU for dine behov.

med mer enn 100 000 referanser som er undersøkt fra nettets mest pålitelige teknologientusiaster, har vi utviklet en database som hjelper med å klassifisere prosessorer basert på deres ytelse. matematiske modeller, utviklet med en bevist 90% nøyaktighet, har blitt brukt til å hjelpe tilnærmet mindre kjente prosessorytelsesberegninger, mens velkjente prosessorers ytelser er validert mot flere referansekilder for å sikre validitet. med den ekstreme mengden av kryssjekking og analyse av den viktige statistikken vi har gjort alt det tunge løftet for deg.

når vi bestemte hvordan du skal vise dataene i vårt CPU-sammenligningsverktøy, fokuserte vi vår innsats på de viktigste bruksområdene for prosessorene, i stedet for å vise tall som kanskje ikke er gir mening. et poengsystem er bare nyttig hvis det kan gjenspeile reelle bruksscenarier som brukeren har forventer fra CPU. våre bransjeeksperter var i stand til å koke alt ned til statistikken som betyr mest for våre byggherrer. bruker en blanding av vår omfattende datainnsamling sammen med virkelig erfaring, har vi utviklet poengsumssystemet for å være ekstremt enkelt og ekstremt effektiv.

cpusene blir gjennomgått og sammenlignet med de viktigste aspektene og brukssaker som inkluderer spill impact, streaming impact, office work impact, fotoredigering og videoredigering, samt videokoding og generelle systemverdier. på alle referansepunkter er relevante prosessorer vist slik at den gir brukeren en ide om hvor gjeldende CPU sitter mot konkurranse. med betydelig mer data analysert enn noen av konkurrentene våre, kan du være trygg å vite at våre sammenligningsfaktorer kan stole på og faktisk brukes til å hjelpe deg.

bruker vår sammenlign cpus side, opp til åtte forskjellige prosessorer kan sammenlignes på en gang. på grunn av den store mengden referanser, sidenavigasjonen er delt inn i seksjoner for å hjelpe deg å fokusere på dine målbehov. dette brukervennlig design gir alle byggherrer muligheten til å finpusse på alle beregningene som trengs sammenligne cpus, og til slutt, la dem velge den beste prosessoren i en kortere mengde tid enn noen gang før.

det er flere måter å finjustere spill, flaskehalser og streaming-referanser som gjeldende GPU kan endres, samt oppløsningen og kvalitetsinnstillingene.

I tillegg har vi mange tanker om de beste spill-cpusene, så vær sikker på å sjekke ut vår CPU rangeringer side, der du viser de beste cpusene i både produktivitet og spill.

RTX 3070 with 10600k vs 3700x Bottleneck Comparison

Sep 03, 2020 - Save your CPU money and invest it in a powerful GPU instead. So, which affordable yet powerfulrt CPU strikes the best performance-price balance with the NVIDIA RTX 3070?

10600K vs 3600X: Battle of the mid-range CPUs

May 23, 2020 - The best performance to price value mid-range cpus are here. Find out more in this comprehensive review and summary of the Core i5-10600K vs Ryzen 5 3600X's capabilities.

10700K vs 3700X: Specs, 80+ Game Benchmarks, Bottleneck, and Streaming Analysis

May 22, 2020 - Which one is worth it, Core i7-10700K or Ryzen 7 3700X? Find out in this comprehensive review and summary of the Core i7-10700K vs Ryzen 7 3700X's capabilities.

13900K vs 3900X: Specs, 80+ Game Benchmarks, Bottleneck, and Streaming Analysis

May 21, 2020 - 10 cores vs 12 cores. Top-of-the-line very high-end cpus duke it out.

2500K vs 3570K vs 4670K vs 6600K vs 7600K vs 8600K vs 9600K vs 10600K: Should you consider upgrading?

May 21, 2020 - In this massive comparison across 8 generations of Intel Core i5 series CPUs, we explore the performance improvements by generation and whether it is reasonable or not to upgrade to Intel's latest.

våre beste valg for Desktop CPUs

hvis du er på utkikk etter den beste prosessoren for arbeid, kommer mye ned på akkurat hva arbeidet ditt er. de fleste prosessorer kan takle omtrent hvilken som helst arbeidsmengde du kaster på dem, gitt nok tid. men raskere cpus (med flere kjerner og / eller raskere klokkehastigheter) tygger gjennom tøffe arbeidsbelastninger på mye kortere tid, noe som gjør dem til store cpus for produktivitet.

en prosessor som utmerker seg ved spill, er ikke alltid den beste prosessoren hvis arbeidsbelastningen din er produktivitetsfokusert. Faktisk, når høyt gjengede cpus blir mer vanlige, blir gaming cpus og work cpus stadig mer forskjellige silisiumdyr, noe som gjør det vanskeligere å velge hvilken cpu som er best for arbeidsmengden din. så vi har samlet en liste over prosessorer som representerer det beste for pengene i vanlige produktivitetsoppgaver, basert på mange år med benchmarking og testdata. for mange som bare vil komme til spill, er det mer fornuftig å bruke litt mer og kjøpe en avansert chip, i stedet for å bruke penger på en avansert kjøler og bruke mye tid på å finjustere for å oppnå litt høyere ytelse.

med Intel 10. generasjon i5 10600k prosessor, har intel økt spillet sitt og brakt konkurransen nærmere i produktivitetssegmentet. selv om amd fortsatt konkurrerer sterkt når det gjelder pris-til-ytelse-verdi. ryktene ryzen xt prosessorer er interessante og kan lukke spillytelsesgapet mellom Intel og AMD.

våre beste valg for Laptop CPUs

når amd ryzen 4000 for mobil ble kunngjort helt tilbake i år 2023, og ga noen høye løfter om ytelsen, til og med om at den er raskere enn intels 9. generasjons stasjonære sjetonger. og vel, nå vet vi at det faktisk er det.

med AMD Ryzen 4000 mobile, har Intel offisielt blitt underdog her. team red slår intel på hver front på dette punktet, intel kan knapt engang hevde dominans i enkelttrådede arbeidsmengder lenger. intel trenger sitt eget ryzen, og til det skjer, kan vi vente en god stund før intel kan komme på toppen igjen.

den ekstreme responsen er imponerende her. amd's zen 2-kjerner er sikkert et vitnesbyrd om et sterkt team for engineering og produktutvikling. i tillegg har den bransjeledende effektivitet på grunn av sin relativt slanke størrelse. Dette vil være nyttig når du ikke er koblet til ladingen, der videostreaming og spill fortsatt kan være en langvarig, sømløs opplevelse.

siste Desktop CPUs

siste Laptop CPUs

siste Server CPUs

cpuagent.com er resultatet av tusenvis av datainnsamling og forskningstid, så vel som innsats alle rettet mot å komme opp med en pålitelig kilde til informasjon som du kan bruke til å lage en informert beslutning når du søker etter en ny prosessor. om du planlegger en Helt ny pc-bygg eller En oppgradering, vil verktøyene vi har gitt deg gi deg et klart bilde og forventning om forventet ytelse fra den nye bygningen / oppgraderingen. Dette er det siste CPU-sammenligningsverktøyet du noen gang vil trenge.

det totale antallet cpus som vi har samlet i databasen vår er rundt 2500, og daterer alle helt tilbake til 2000. inkludert blant disse er stasjonære prosessorer, bærbare prosessorer og arbeidsstasjons- / serverprosessorer. dataene kommer fra offisielle kilder, inkludert Intel og AMD. ytterligere dataopprydding er gjort ved hjelp av wikipedia. gpu informasjon er også samlet inn fra amd og nvidia offisielle kilder. Vi har sørget for at hver linje med data på CPU agent er grundig undersøkt fra de mest anerkjente kildene som er tilgjengelige.