2023 beste waarde cpu's

intel vs amd: welke cpu is het beste?

Jul 12, 2020 - een rivaliteit voor de eeuwen, en een vraag die vaak gesteld en verwonderd wordt. wanneer u uw pc wilt bouwen of upgraden, moet u een beslissing nemen: een intel- of amd-processor kopen?

impact van ramgrootte en snelheid op spelprestaties

Jul 5, 2020 - hebben de grootte en snelheid van de ram invloed op uw spelprestaties? moet u investeren in een krachtige ramkit? ontdek het hier.

Who Is Lilith and What Terrifies Us About This Diablo Demon?

Jul 24, 2023 No evil entity is more scary than Lilith herself, shrouded in darkness.

waarom zou je altijd een gaming-pc van midden tot hoog bereik moeten kopen?

Jun 23, 2020 - mid- en high-range builds presteren erg goed voor hun prijs, en zijn beter dan het instapmodel in termen van kracht, levensduur en betrouwbaarheid, en ze bieden meer waar voor je geld, vooral als we kijken naar hun prijs per jaar voordeel.

moet u een voorgebouwde pc of een pc op maat kopen?

Jun 11, 2020 - voorgebouwde systemen zijn een aantrekkelijke optie voor diegenen die zich minder zorgen maken over de kleinste details van elk onderdeel in hun build. het bouwen van je eigen pc is de beste oplossing voor diegenen die volledige controle willen over elk aspect van hun build. het biedt de meest grondige aanpassingsmogelijkheden, van de cpu tot de ventilatoren en verlichting.

hoe cpuagent te gebruiken om de juiste cpu te vinden

Jun 2, 2020 - hoe vind ik de juiste cpu? Of je nu een pc bouwt of upgradet, de processor is erg belangrijk. cpuagent is de juiste tool om u te helpen bij het vinden en kiezen van de juiste cpu voor uw behoeften.

Met meer dan 100.000 benchmarks die zijn onderzocht door de meest betrouwbare techliefhebbers op internet, hebben we een database ontwikkeld om processors te helpen classificeren op basis van hun prestaties. wiskundige modellen, ontwikkeld met een bewezen nauwkeurigheid van 90%, zijn gebruikt om minder bekende processorprestatiestatistieken te benaderen, terwijl de prestaties van bekende processors zijn gevalideerd aan de hand van meerdere benchmarkbronnen om de validiteit te garanderen. met de extreme hoeveelheid van onze kruiscontrole en parsing tot aan de belangrijke statistieken, hebben we al het zware werk voor je gedaan.

bij het bepalen hoe de gegevens in onze cpu-vergelijkingstool moeten worden weergegeven, hebben we onze inspanningen geconcentreerd op de belangrijkste gebruiksgebieden voor de processors, in plaats van cijfers te tonen die dat niet zijn zinvol. een scoresysteem is alleen nuttig als het reële gebruiksscenario's van de gebruiker kan weerspiegelen verwacht van de cpu. onze branche-experts waren in staat om alles tot in de puntjes samen te vatten die het belangrijkst zijn voor onze bouwers. met behulp van een mix van onze uitgebreide gegevensverzameling samen met real-world ervaring, we hebben het scoresysteem ontwikkeld om extreem eenvoudig te zijn en uiterst effectief.

de cpu's worden beoordeeld en vergeleken op de belangrijkste aspecten en use cases die gaming omvatten impact, impact op streaming, impact op kantoorwerk, fotobewerking en videobewerking, evenals videocodering en algemene systeembenchmarks. op elke benchmark zijn relevante verwerkers weergegeven, zodat de gebruiker een idee krijgt van waar de huidige cpu zich bevindt ten opzichte van de concurrentie. met aanzienlijk meer geanalyseerde gegevens dan al onze concurrenten, kunt u erop vertrouwen wetende dat onze vergelijkingsfactoren kunnen worden vertrouwd en daadwerkelijk worden gebruikt om u te helpen.

met behulp van onze vergelijk cpus pagina, tot acht verschillende processors kunnen tegelijkertijd worden vergeleken. door het grote aantal benchmarks, de paginanavigatie is onderverdeeld in secties om u te helpen focussen op uw doelbehoeften. dit gebruiksvriendelijk ontwerp biedt alle bouwers de mogelijkheid om alle benodigde statistieken aan te scherpen vergelijk cpu's, en laat ze uiteindelijk de beste processor kiezen in een korter aantal tijd dan ooit tevoren.

er zijn meer manieren om gaming, knelpunten en benchmarks voor streaming af te stemmen als de de huidige gpu kan worden gewijzigd, evenals de resolutie en de kwaliteitsinstellingen.

Bovendien hebben we veel gedachten over de beste gaming-cpu's, dus bekijk zeker onze cpu-ranglijst pagina, waar de beste cpu's op het gebied van productiviteit en gaming worden vermeld.

RTX 3070 with 10600k vs 3700x Bottleneck Comparison

Sep 03, 2020 - Save your CPU money and invest it in a powerful GPU instead. So, which affordable yet powerfulrt CPU strikes the best performance-price balance with the NVIDIA RTX 3070?

10600K vs 3600X: Battle of the mid-range CPUs

May 23, 2020 - The best performance to price value mid-range cpus are here. Find out more in this comprehensive review and summary of the Core i5-10600K vs Ryzen 5 3600X's capabilities.

10700K vs 3700X: Specs, 80+ Game Benchmarks, Bottleneck, and Streaming Analysis

May 22, 2020 - Which one is worth it, Core i7-10700K or Ryzen 7 3700X? Find out in this comprehensive review and summary of the Core i7-10700K vs Ryzen 7 3700X's capabilities.

13900K vs 3900X: Specs, 80+ Game Benchmarks, Bottleneck, and Streaming Analysis

May 21, 2020 - 10 cores vs 12 cores. Top-of-the-line very high-end cpus duke it out.

2500K vs 3570K vs 4670K vs 6600K vs 7600K vs 8600K vs 9600K vs 10600K: Should you consider upgrading?

May 21, 2020 - In this massive comparison across 8 generations of Intel Core i5 series CPUs, we explore the performance improvements by generation and whether it is reasonable or not to upgrade to Intel's latest.

onze beste keuze voor Desktop CPUs

als je op zoek bent naar de beste processor voor werk, komt veel neer op wat je werk is. de meeste processors kunnen vrijwel elke werklast aan die u hen toebrengt, mits voldoende tijd. maar snellere cpu's (met meer cores en / of hogere kloksnelheden) kauwen door zware werklasten in veel minder tijd, waardoor ze geweldige cpu's voor productiviteit zijn.

een processor die uitblinkt in gamen is niet altijd de beste cpu als uw werklast gericht is op productiviteit. in feite, aangezien cpu's met veel threads steeds vaker voorkomen, worden gaming cpu's en werkcpu's steeds meer verschillende siliconen beesten, waardoor het moeilijker wordt om te kiezen welke cpu het beste is voor uw werklast. Daarom hebben we een lijst samengesteld met processors die de beste waar voor uw geld bieden bij veelvoorkomende productiviteitstaken, op basis van onze jarenlange benchmarking- en testgegevens. voor velen die gewoon willen gamen, is het logischer om wat meer uit te geven en een duurdere chip te kopen, in plaats van geld uit te geven aan een duurdere koeler en veel tijd te besteden aan het aanpassen om iets betere prestaties te bereiken.

met de intel 10e generatie i5 10600k processor, heeft Intel hun spel verbeterd en de concurrentie dichterbij gebracht in het productiviteitssegment. hoewel amd nog steeds sterk concurreert in termen van prijs-prestatiewaarde. het gerucht ryzen xt processors zijn interessant en kunnen de spelprestatiekloof tussen Intel en amd dichten.

onze beste keuze voor Laptop CPUs

wanneer amd Ryzen 4000 voor mobiel werd aangekondigd lang geleden op ces 2023, en deed enkele verheven beloften over de prestaties, en stelde zelfs dat het sneller is dan de 9e generatie desktopchips van Intel. en nu weten we dat het werkelijk zo is.

met amd ryzen 4000 mobile is intel hier officieel de underdog geworden. team red verslaat intel op elk front op dit punt, intel kan zelfs nauwelijks nog dominantie claimen in single-threaded workloads. Intel heeft zijn eigen ryzen nodig, en totdat dat gebeurt, wachten we misschien een hele tijd voordat de informatie weer bovenaan kan komen.

het extreme reactievermogen is hier indrukwekkend. De zen 2-kernen van amd zijn zeker een bewijs van een sterk engineering- en productontwikkelingsteam. Bovendien heeft het een toonaangevende energie-efficiëntie vanwege zijn relatief slanke formaat. dit komt goed van pas als u niet bent aangesloten op de oplader, waar videostreaming en gaming nog steeds een langdurige, naadloze ervaring kunnen zijn.

laatste Desktop CPUs

laatste Laptop CPUs

laatste Server CPUs

cpuagent.com is het resultaat van duizenden gegevensverzameling en onderzoeksuren, evenals inspanningen waren allemaal gericht op het vinden van een betrouwbare informatiebron die u kunt gebruiken om te helpen een weloverwogen beslissing bij het zoeken naar een nieuwe processor. of u van plan bent voor een compleet nieuw pc bouwen of een upgrade, zullen de tools die we hebben verstrekt u een duidelijk beeld en verwachting geven van de prestaties verwacht van uw nieuwe build / upgrade. dit is je laatste cpu-vergelijkingstool ooit nodig zal hebben.

het totale aantal cpu's dat we in onze database hebben verzameld is ongeveer 2500, daterend van alle ver terug naar 2000. inbegrepen zijn onder meer desktopprocessors, laptopprocessors en werkstation / serverprocessors. de gegevens zijn afkomstig van officiële bronnen, waaronder intel en amd. verdere gegevensopschoning is gemaakt met behulp van wikipedia. GPU-informatie wordt ook verzameld van amd en nvidia officiële bronnen. we hebben ervoor gezorgd dat elke regel met gegevens over de cpu-agent grondig doorgelicht van de meest gerenommeerde bronnen die beschikbaar zijn.