2023 legjobb értékű cpus

intel vs amd: melyik cpu a legjobb?

Jul 12, 2020 - korosztályok közötti versengés, és gyakran feltett és elgondolkodtató kérdés. valahányszor fel akarja építeni vagy frissíteni szeretné a számítógépét, döntést kell hoznia: vásároljon egy Intel vagy AMD processzort?

A kos méretének és sebességének hatása a játék teljesítményére

Jul 5, 2020 - a kos mérete és sebessége befolyásolja a játék teljesítményét? befektetnie kellene egy nagy teljesítményű kos készletbe? itt megtudhatja.

Who Is Lilith and What Terrifies Us About This Diablo Demon?

Jul 24, 2023 No evil entity is more scary than Lilith herself, shrouded in darkness.

miért érdemes mindig közepes és nagy hatótávolságú játék pc-t vásárolni?

Jun 23, 2020 - a közepes és nagy kategóriájú építmények nagyon jól teljesítenek az áruk szempontjából, és teljesítményük, hosszú élettartamuk és megbízhatóságuk szempontjából jobbak, mint a belépő szintek, és több robbanást kínálnak az Ön számára, különösen, ha évenkénti árukat nézzük. előny.

vásároljon előre gyártott pc-t vagy egyedi pc-t?

Jun 11, 2020 - az előre felépített rendszerek vonzó lehetőség azok számára, akik kevésbé foglalkoznak az építésük minden egyes alkatrészének apró részleteivel. saját számítógépének elkészítése a legjobb megoldás azok számára, akik teljes irányítást szeretnének az építésük minden aspektusán. ez biztosítja a legátfogóbb testreszabási lehetőségeket, a CPU-tól a ventilátorokig és a világításig.

hogyan kell használni a cpuagent a megfelelő cpu megtalálásához

Jun 2, 2020 - hogyan lehet megtalálni a megfelelő CPU-t? függetlenül attól, hogy épít vagy frissít egy pc-t, a processzor sokat számít. A cpuagent a megfelelő eszköz, amely segít megtalálni és kiválasztani az igényeinek megfelelő cpu-t.

több mint 100 000 referenciaértékkel kutatva az internet legmegbízhatóbb technikai rajongóitól, kifejlesztettünk egy adatbázist, amely segít osztályozni a processzorokat teljesítményük alapján. a bizonyítottan 90% -os pontossággal kifejlesztett matematikai modelleket alkalmazták a kevésbé ismert processzor teljesítménymutatók közelítéséhez, míg az ismert processzorok teljesítményét több referenciaforrással ellenőrizték az érvényesség biztosítása érdekében. val vel a legfontosabb statisztikák összehasonlításának és elemzésének rendkívüli mennyisége van elvégezte az összes nehéz emelést az Ön számára.

amikor meghatároztuk, hogyan jelenítsük meg az adatokat a cpu összehasonlító eszközünkben, összpontosítottuk erőfeszítéseinket a processzorok fő felhasználási területein, ahelyett, hogy az esetleg nem megfelelő számokat jelenítenék meg jelentőségteljes. egy pontozási rendszer csak akkor hasznos, ha tükrözi a felhasználó valós használati forgatókönyveit elvárja a processzortól. iparági szakértőink mindent fel tudtak forrni a statisztikákra ami építőink számára a legfontosabb. kiterjedt adatgyűjtésünk és a A valós tapasztalatok alapján a pontozási rendszert rendkívül egyszerűvé és kifejlesztettük rendkívül hatékony.

a cpus-t felülvizsgálják és összehasonlítják a játékot magában foglaló legfontosabb szempontokkal és felhasználási esetekkel hatás, streaming hatás, irodai munka hatása, képszerkesztés és videószerkesztés, valamint videó kódolás és általános rendszer-referenciaértékek. minden benchmarkon a releváns processzorok vannak ábrán látható, így ötletet ad a felhasználónak arról, hogy az aktuális processzor hol helyezkedik el a versennyel szemben. Jelentősen több elemzett adattal, mint bármelyik versenytársunk, megnyugodhat összehasonlító tényezőink ismeretében megbízható és valóban felhasználható segítségedre.

a mi felhasználásával hasonlítsa össze a cpus-t oldal, legfeljebb nyolc különböző processzor hasonlítható össze egyszerre. a sok referenciaérték miatt, az oldalnavigáció szakaszokra van bontva, hogy jobban összpontosíthasson a céligényeire. ez A felhasználóbarát tervezés minden építõ számára lehetõséget nyújt az összes szükséges mutató pontosítására hasonlítsa össze a cpus-t, és végül engedje meg nekik, hogy rövidebb mennyiségben kiválasszák a legjobb processzort idő, mint valaha.

a játék, a szűk keresztmetszetek és az adatfolyam-streaming finomhangolására többféle módszer létezik az aktuális gpu megváltoztatható, valamint a felbontás és a minőségi beállítások.

emellett sok gondolatunk van a legjobb játék cpus-ról, ezért feltétlenül nézze meg a cpu rangsor oldalon, ahol felsorolja a legjobb CPU-kat mind a termelékenység, mind a játék terén.

RTX 3070 with 10600k vs 3700x Bottleneck Comparison

Sep 03, 2020 - Save your CPU money and invest it in a powerful GPU instead. So, which affordable yet powerfulrt CPU strikes the best performance-price balance with the NVIDIA RTX 3070?

10600K vs 3600X: Battle of the mid-range CPUs

May 23, 2020 - The best performance to price value mid-range cpus are here. Find out more in this comprehensive review and summary of the Core i5-10600K vs Ryzen 5 3600X's capabilities.

10700K vs 3700X: Specs, 80+ Game Benchmarks, Bottleneck, and Streaming Analysis

May 22, 2020 - Which one is worth it, Core i7-10700K or Ryzen 7 3700X? Find out in this comprehensive review and summary of the Core i7-10700K vs Ryzen 7 3700X's capabilities.

13900K vs 3900X: Specs, 80+ Game Benchmarks, Bottleneck, and Streaming Analysis

May 21, 2020 - 10 cores vs 12 cores. Top-of-the-line very high-end cpus duke it out.

2500K vs 3570K vs 4670K vs 6600K vs 7600K vs 8600K vs 9600K vs 10600K: Should you consider upgrading?

May 21, 2020 - In this massive comparison across 8 generations of Intel Core i5 series CPUs, we explore the performance improvements by generation and whether it is reasonable or not to upgrade to Intel's latest.

a legjobb választásunk Desktop CPUs

ha a legjobb processzorra vágyik, sok minden eldől, hogy mi a munkája. a legtöbb processzor képes megbirkózni minden rájuk nehezedő munkával, elegendő idő birtokában. de a gyorsabb cpus (több maggal és / vagy gyorsabb órajellel) sokkal kevesebb idő alatt rágja át a nehéz munkaterheléseket, így nagyszerű CPU-k a termelékenység érdekében.

a játék terén kiváló teljesítményű processzor nem mindig a legjobb processzor, ha a munkaterhelés a termelékenységre összpontosít. valójában, amint az erősen menetes CPU-k egyre gyakoribbá válnak, a játék-CPU-k és a munka-CPU-k egyre inkább különböző szilícium-vadállatok, így nehezebb kiválasztani, hogy melyik CPU a legjobb a terheléshez. így összeállítottunk egy listát azokról a processzorokról, amelyek a legjobb termelékenységet képviselik a közös termelékenységi feladatokban, az éves benchmarking és tesztelési adatok alapján. sokak számára, akik csak el akarnak jutni a játékhoz, ésszerűbb egy kicsit többet költeni és magasabb kategóriájú chipet vásárolni, ahelyett, hogy pénzt költenének egy magasabb kategóriájú hűtőre, és sok időt kellene eltölteniük valamivel magasabb teljesítmény elérése érdekében.

a ... val Intel 10. generációs i5 10600k processzor, az Intel továbbfejlesztette játékát, és közelebb hozta a versenyt a termelékenységi szegmensben. bár az amd még mindig erősen versenyez az ár-teljesítmény érték tekintetében. a pletykák ryzen xt A processzorok érdekesek, és felszámolhatják az Intel és az AMD közötti játékteljesítménybeli különbségeket.

a legjobb választásunk Laptop CPUs

amikor amd ryzen 4000 mert a mobilt 2023-ban jelentették be, amd nagyszerű ígéreteket tett a teljesítményével kapcsolatban, még azt is kijelentve, hogy gyorsabb, mint az Intel 9. generációs asztali chipjei. és nos, most már tudjuk, hogy valójában.

Az amd ryzen 4000 mobile segítségével az Intel hivatalosan is itt vált hátrányossá. a team team ezen a ponton minden fronton veri az intel-t, az intel már alig is igényelheti a dominanciát az egyszálas munkaterheléseknél. az intelnek saját ryzenre van szüksége, és amíg ez nem történik meg, lehet, hogy várunk még egy darabig, mire az Intel újra a csúcsra kerülhet.

a rendkívüli reakciókészség itt lenyűgöző. az amd zen 2 magja bizonyára egy erős mérnöki és termékfejlesztő csapat bizonyítéka. ráadásul viszonylag karcsú mérete miatt az iparág vezető energiahatékonysága. ez jól jön, ha nincs csatlakoztatva a töltéshez, ahol a video streaming és a játék továbbra is hosszú távú, zökkenőmentes élmény lehet.

legújabb Desktop CPUs

legújabb Laptop CPUs

legújabb Server CPUs

A cpuagent.com több ezer adatgyűjtés és kutatási óra eredménye, valamint erőfeszítések célja egy megbízható információforrás előállítása volt, amelyet felhasználhat megalapozott döntés új feldolgozó keresésekor. tervezi-e a teljesen új pc build vagy egy frissítés, az általunk biztosított eszközök világos képet és elvárást adnak a az új buildtől / frissítéstől elvárt teljesítmény. ez az utolsó CPU-összehasonlító eszköz valaha is szüksége lesz.

az adatbázisunkban összegyűjtött összes CPU száma körülbelül 2500, az összes vissza 2000-ig. Ezek közé tartoznak az asztali processzorok, laptop processzorok és munkaállomás / szerver processzorok. az adatok hivatalos forrásokból származnak, ideértve az intel és az amd. további adattisztítás történt a wikipédia segítségével. gpu információkat is gyűjtünk a amd és nvidia hivatalos források. megbizonyosodtunk arról, hogy a cpu ügynök minden adatsora az alaposan megvizsgálták a rendelkezésre álló legnevesebb forrásokból.