Should You Buy A Pre-Built PC Or A Custom PC?

By CPUAgent Staff

mukautetun tietokoneen rakentaminen vs. valmiiksi ostetun tietokoneen ostaminen

valmiiksi asennetut tietokoneet ovat hieno tapa muille kuin tietokoneelle harrastaville nauttia helposti PC-peleistä, mutta ovatko ne todella sinun raha?

nykyään takana olevat yritykset tarjoavat erilaisia ​​vaihtoehtoja kuluttajille ja tarjoavat myös mahdollisuuden muokkaa rakennustasi. mutta myyjien on saatava voittoa, ja siksi heidän on ostettava halpoja joitain leikattavia asioita kustannukset, mikä yleensä antaa syyn välttää valmiiksi asennetun tietokoneen ostamista. lue lisää saadaksesi selville, miksi rakentaa omaa mukautettu tietokone on parempi vaihtoehto sinulle.

 1. luotettavuus

Valmiiksi valmistetulla tietokoneella voi olla halpa laitteisto, koska myyjä leikkaa kulmat saadakseen siitä enemmän voittoa. yksi esimerkki on virtalähde. usein valmiiksi asennetun tietokoneen mukana toimitettava virtalähde on nimettömän tyyppinen tuotemerkki riittää kyseiselle tietokoneelle, mikä rajoittaa vaihtoehtojasi, jos päätät päivittää joitain virtaa kuluttavia osia, kuten videokorttina, puhumattakaan siitä, kuinka vaarallisia ne voivat olla.

toinen esimerkki on emolevy. se voi olla halpa, joka riittää tekemään työnsä, mutta ei mitään muuta, tai täysin räätälöity yksi vähemmän suosituista tuotemerkeistä. tämä ei voi tarkoittaa suurempaa muistinopeustukea, ei prosessoria ylikellotus, huono vrms, muutama tuuletinpistoke, vähemmän sata-portteja jne. saat kunnollisia osia mukautetulle tietokoneellesi matalalle hinnat, jotka voivat kestää sinua tulevaisuudessa ja joiden avulla voit helposti päivittää.

 1. halvempaa ja vahvempaa

Jos teet pc-koontiversiota käyttäen samoja laitteistomäärityksiä kuin valmiiksi rakennettu, huomaat, että sinun maksaa huomattavasti Vähemmän. tämä johtuu siitä, että esirakentajat korottavat yleensä hintaansa eri näkökohdissa, kuten kotelossa, muussa estetiikassa kuten rgb, ledit, ylimääräiset fanit tai kallis, mutta riittämätön sdd. vaikka heillä voisi olla erittäin hyvännäköisiä rakennelmia tai nopeasti SSD, ei ole niin kallista hankkia ne itse ja tehdä oma kaunis tietokone. erot eivät tule olla merkittävä, ja jos päätät säästää rahaa estetiikkaan, voit käyttää ylimääräistä tärkeämpään laitteisto, kuten näytönohjain, ja parantaa suorituskykyä.

katsotaanpa dell's alienware aurora r11 , joka voidaan räätälöidä mieltymystesi mukaan. teimme huippuluokan rakennuksen heidän kauttaan sitten verrattuna omaan verkkosivustollemme alla olevan kuvan mukaisesti:

dell's alienware aurora r11 -peli-PC

räätälöity pelitietokone # 2

 • prosessori: Intel i7-10700k nestejäähdytyksellä
 • emolevy: tuntematon z490-levy
 • muisti: 16 Gt: n hyperx-fury 3200 MHz (2x8 Gt, kaksikanavainen)
 • grafiikka: nvidia® geforce rtx ™ 2070 super
 • kiintolevy: 1tb m.2 ssd
 • psu: 1000 wattia
 • multimedia-näppäimistö + optinen hiiri ms116aw
 • Windows 10 kotiin
 • Prosessori: intel i7-10700k with cooler master hyper 212 rgb black edition
 • emolevy: msi mpg z490 -pelireuna wifi
 • muisti: g.skill ripjaws v 16gb 3600mhz cl16 (2x8gb, kaksikanavainen)
 • grafiikka: gigatavu RTX 2070 Super Windforce oc 3x
 • kiintolevy: ratkaiseva p1 1tb m.2 ssd
 • psu: corsair rm 750 watin 80+ kulta täysin modulaarinen
 • corsair k55 -näppäimistö + harpuunu-rgb-langallinen optinen hiiri-yhdistelmä
 • Windows 10 kotiin

alienware-pc: n hinta oli 1999, 99 dollaria, kun taas rakennuksemme maksoi meille noin 1750 dollaria. sillä ei ole niitä kirkkaita estetiikka, kuten r11, mutta meillä oli vielä 250 dollaria jäljellä, jonka voisimme joko käyttää mainittuun estetiikkaan tai päivittää näytönohjain rtx 2080 superiin ylimääräisen 15-20%: n suorituskyvyn parantamiseksi.

toisinaan huomaat, että on mahdollista rakentaa tehokkaampi tietokone, joka on yhtä hyvännäköinen kuin valmiiksi rakennettu. on tärkeämpää käyttää parempaan emolevyyn, prosessoriin, gpu: aan tai RAM-muistiin kuin rgb: hen vain näyttää.

ajat, jolloin esivalmistelu voi olla halvempaa, on, kun menet lähtötason rakennelmiin, jotka maksavat noin 800 dollaria, koska niiden osia ostetaan valmistajilta pullona, ​​joten niitä voidaan myydä halvemmalla, mutta silti ansaita myyjä jonkin verran voittoa.

 1. helppo päivittää

mukautetussa pc-rakenteessasi käytetyt osat ovat kuin lego-tiilet, voit ottaa ne ja liittää ne muualle niin kauan kuin vaatimukset täyttyvät, kuten emolevyn liitäntä. niitä valmistavat arvostetut yritykset, jotka tukevat säännöllisesti heille päivitykset. Esimerkiksi, jos sinulla on b450-emolevy ja haluat ostaa jonkin tulevasta amd zen 3: sta cpus, sinun tarvitsee vain päivittää BIOS saadaksesi uuden prosessorin toimimaan.

Jokaisella mukautetun tietokoneen laitteistolla on myös oma takuu. kun jokin rikkoutuu tai toimii väärin, voit joko lähetä se takaisin takuun avulla tai vaihda kyseinen osa uudeksi, toisin kuin esirakennukset, joissa olet täytyy palauttaa koko tietokone takaisin myyjälle korjata se. varma, on mahdollista vaihtaa / päivittää osia valmiiksi rakennettu, mutta se mitätöi todennäköisesti takuun.

 1. muokattavuus

saatat löytää hyvännäköisen valmiiksi asennetun pc: n, mutta oma rakenteesi on täysin sinun muotoiltasi millä tahansa tavalla. on monia vaihtoehtoja valita hyvämaineisten yritysten tarjoamista vaihtoehdoista. Voit myös ostaa tuotemerkkeistä, joista pidät ja joihin luotat. omassa tietokoneessasi ei ole myöskään niputettuja ohjelmistoja.

 1. oppiminen ja tyytyväisyys

kun olet vihdoin viimeistellyt rakennuksesi ja käynnistänyt sen, ja kun näet kaiken toimivan suunnitellusti, niin saada tyydyttävä tunne saavutuksesta. olet rakentanut sinun oma pc lukemisen ja oppimisen kautta käyttöoppaita, online-oppaita ja videoita. Tämä kokemus on erittäin hyödyllinen, kun kohtaat ongelman ja haluat vianmääritykseen tai kun sinun on vaihdettava / päivitettävä joitain osia.

Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että kaikki valmiiksi valmistetut kpl ovat huonoja

on tilanteita, joissa valmiiden tietokoneiden ostaminen on helpompaa, koska ne tarjoavat joitain etuja rakentamiseen verrattuna omasi.

 1. nopeampi asennus

esirakenteet tarjoavat nopeimman tavan päästä PC-peleihin. ostat vain tietokoneen, kytket sen ja aloitat pelaamisen sellaisenaan Windows on jo asentanut tarvittavat ohjaimet ja muut välttämättömät ohjelmat. ne voivat kuitenkin sisältää joitain bloatware, jonka haluat poistaa.

 1. helpompaa

valmiiksi asennetulla tietokoneella sinun ei tarvitse väsyttää itseäsi tai likaista kätesi asentamalla laitteisto ja selvittää mikä menee minne. kaikki toimitetaan yhdessä käyttövalmis paketissa, joka odottaa liittämistä palvella sinua. ei myöskään tarvitse huolehtia osien yhteensopimattomuudesta.

 1. ainutlaatuinen ulkonäkö

käytetyt kotelot voidaan valmistaa erityisesti kyseiselle valmiiksi asennetulle tietokoneelle, ja niillä voi olla hyvin ainutlaatuinen ilme ei löydy muualta. muut osat, kuten jäähdyttimet ja tuulettimet, voivat olla myös erityisiä, ja ne voidaan asettaa luovalla tavalla kaikki rgb-valot synkronoidaan ainutlaatuista järjestelmää varten.

esimerkki hyvästä valmiista PC: stä on kohtuuhintainen skytech archangel -peli-pc , joka myydään 1199,99 dollaria ja näyttää olevan vakava booli. otimme saman määrän rahaa vastaavan rakenteen tekemiseksi, ja pystyimme edelleen parantamaan sitä.

skytech archangel -peli-pc

räätälöity pelitietokone # 1

 • prosessori: ryzen 5 3600
 • emolevy: asrock b450m pro4
 • muisti: ryhmäryhmä 16 Gt 3000 MHz (yksikanavainen)
 • grafiikka: geforce rtx 2070
 • kiintolevy: 500 gt ssd
 • jäähdytys: wraith-jäähdytin, 3x rgb-rengaspuhaltimet
 • psu: 500 watin 80+ -sertifioitu
 • ilmainen näppäimistö + hiiri mukana
 • Windows 10 kotiin
 • prosessori: ryzen 5 3600
 • emolevy: asus prime b550m-a (wi-fi)
 • muisti: g.skill ripjaws v 16gb 3600mhz cl16 (2 x 8 gb, kaksikanavainen)
 • grafiikka: geforce rtx 2070 armor
 • kiintolevy: ratkaiseva p1 1tb m.2 ssd
 • jäähdytys: wraith-jäähdytin, 2x kotelotuulettimet
 • psu: 650 watin 80+ pronssi sertifioitu
 • corsair k55 -näppäimistö + harpuunu-rgb-langallinen optinen hiiri-yhdistelmä
 • Windows 10 kotiin

erot näkyvät kaikessa paitsi prosessorissa ja prosessorissa. valitsimme socket b550 -emolevyn sellaisenaan futuurikestävämpi kuin b450 ja amd suosittelee niitä seuraavalle sukupolvelle (zen 3), vaikka b450-emolevyt pystyy tukemaan myös zen 3 -prosessoreita. siinä on myös sisäänrakennettu wifi, joten erillistä ei tarvitse hankkia wifi-kortti / sovitin. seuraavaksi meillä on 2 tikkua 8 Gt: n RAM-muistia, yhteensä 16 Gt, joten voimme toimia kaksikanavaisina tila parantaa huomattavasti suorituskykyä. varastointia varten saimme m.2 1tb sdd: n, koska se on nopeampi ja siinä on enemmän tilaa tämän päivän peleille (katse sinuun, moderni sodankäynti). lopuksi meillä on 650 watin 80+ pronssisertifikaatti psu, joka voi helposti elää kanssamme seuraavaa GPU-päivitystä varten.

lopulta päätös on sinun

Ei ole mikään salaisuus, että myyjät haluavat ansaita jonkin verran hyötyä valmiista tuotteistaan, mutta voit käyttää sitä aina rahaa oman rakennuksesi suorituskyvyn ja pitkäikäisyyden parantamiseen, ja lopputulos voi olla dramaattinen.

Jos olet uusi tietokonepelien käyttäjä, voit aloittaa kunnollisen valmiiksi asennetun pc: n, ja harkitse sitten oman rakentamista myöhemmin päällä. mutta jos haluat parhaan suorituskyvyn ja arvon, sinun tulee rakentaa oma pelipeto.