2023 paras arvo cpus

Intel vs AMD: mikä prosessori on paras?

Jul 12, 2020 - kilpailu kautta aikojen, ja usein kysyttiin ja mietittiin kysymystä. aina kun haluat rakentaa tai päivittää tietokoneesi, sinun on tehtävä päätös: ostatko Intel- tai AMD-prosessorin?

ram-koon ja nopeuden vaikutus pelaamiseen

Jul 5, 2020 - vaikuttavatko ram-koot ja nopeus pelisi suorituskykyyn? sinun pitäisi sijoittaa korkean suorituskyvyn ram pakki? lue täältä.

Who Is Lilith and What Terrifies Us About This Diablo Demon?

Jul 24, 2023 No evil entity is more scary than Lilith herself, shrouded in darkness.

miksi sinun pitäisi aina ostaa keskitason tai korkean valikoiman pelitietokone?

Jun 23, 2020 - keski- ja korkeatasoiset rakennelmat toimivat hinnallaan hyvin ja ovat tehokkaampia, pitkäikäisempiä ja luotettavampia kuin lähtötaso, ja ne tarjoavat enemmän rytmiä etenkin, kun tarkastellaan niiden hintaa vuodessa etu.

Pitäisikö sinun ostaa valmiiksi rakennettu tietokone tai mukautettu tietokone?

Jun 11, 2020 - valmiiksi rakennetut järjestelmät ovat houkutteleva vaihtoehto niille, jotka ovat vähemmän kiinnostuneita rakennuksensa kaikkien osien pienistä yksityiskohdista. oman tietokoneesi rakentaminen on paras ratkaisu niille, jotka haluavat hallita rakentamisensa kaikkia ominaisuuksia. se tarjoaa tarkimmat mukautusvaihtoehdot prosessorista tuulettimiin ja valaistukseen.

miten cpuagentia käytetään oikean prosessorin löytämiseen

Jun 2, 2020 - miten löytää oikea prosessori? riippumatta siitä, rakennatko tai päivität tietokonetta, prosessorilla on paljon merkitystä. cpuagent on oikea työkalu, joka auttaa sinua löytämään ja valitsemaan tarpeisiisi sopivan prosessorin.

Verkon luotettavimmista tekniikan harrastajista on tutkittu yli 100 000 vertailuarvoa. Olemme kehittäneet tietokannan, joka auttaa luokittelemaan prosessoreita niiden suorituskyvyn perusteella. matemaattisia malleja, jotka on kehitetty todistetulla 90 prosentin tarkkuudella, on käytetty auttamaan vähemmän tunnettujen prosessorien suorituskykymittareiden arvioinnissa, kun taas tunnettujen prosessorien suorituskyky on validoitu useisiin vertailulähteisiin pätevyyden varmistamiseksi. kanssa äärimmäinen määrä ristiintarkastuksia ja jäsentämistä tärkeiden tilastojen mukaan meillä on tehnyt kaiken raskaan nostamisen puolestasi.

keskitimme ponnistelumme määritettäessä kuinka tiedot näytetään prosessorivertailutyökalussamme prosessoreiden tärkeimmistä käyttöalueista sen sijaan, että näytettäisiin numeroita, joita ei ehkä ole mielekäs. pisteytysjärjestelmä on hyödyllinen vain, jos se voi heijastaa käyttäjän todellisia käyttöskenaarioita odottaa prosessorilta. alan asiantuntijamme pystyivät kokoamaan kaiken alas tilastoihin se on tärkeintä rakentajillemme. käyttämällä yhdistelmää laajasta tiedonkeräämistämme yhdessä Todellisesta kokemuksesta olemme kehittäneet pisteytysjärjestelmän erittäin yksinkertaiseksi ja erittäin tehokas.

cpus tarkistetaan ja verrataan pelaamiseen liittyviä avainkysymyksiä ja käyttötapauksia vaikutus, suoratoistovaikutus, toimistotyön vaikutus, valokuvien muokkaus ja videoiden muokkaus sekä videokoodaus ja järjestelmän yleiset vertailuarvot. jokaisessa vertailuarvossa asiaankuuluvat prosessorit ovat esitetty, joten se antaa käyttäjälle käsityksen siitä, missä nykyinen prosessori on kilpailua vastaan. analysoimalla merkittävästi enemmän tietoja kuin mikään kilpailijamme, voit olla varma Vertailutekijöidemme tunteminen voidaan luottaa ja tosiasiallisesti auttaa sinua.

käyttämällä meidän vertaa cpus sivu, enintään kahdeksaa eri prosessoria voidaan verrata kerralla. vertailuarvojen suuren määrän vuoksi sivunavigointi on jaettu osiin, jotta voit keskittyä kohdetarpeisiisi. Tämä käyttäjäystävällinen suunnittelu tarjoaa kaikille rakentajille mahdollisuuden hioa kaikkia tarvittavia mittareita vertaa CPU: ta ja anna heidän viime kädessä valita paras prosessori lyhyemmässä määrin aikaa kuin koskaan ennen.

on enemmän tapoja hienosäätää pelaamista, pullonkauloja ja suoratoisto-vertailuarvoja nykyistä GPU: ta sekä resoluutiota ja laatuasetuksia voidaan muuttaa.

Lisäksi meillä on paljon ajatuksia parhaasta pelaamiskeskuksesta, joten muista tarkistaa meidän prosessorin sijoitukset -sivu, jossa luetellaan parhaat tuottavuus- ja pelisivut.

RTX 3070 with 10600k vs 3700x Bottleneck Comparison

Sep 03, 2020 - Save your CPU money and invest it in a powerful GPU instead. So, which affordable yet powerfulrt CPU strikes the best performance-price balance with the NVIDIA RTX 3070?

10600K vs 3600X: Battle of the mid-range CPUs

May 23, 2020 - The best performance to price value mid-range cpus are here. Find out more in this comprehensive review and summary of the Core i5-10600K vs Ryzen 5 3600X's capabilities.

10700K vs 3700X: Specs, 80+ Game Benchmarks, Bottleneck, and Streaming Analysis

May 22, 2020 - Which one is worth it, Core i7-10700K or Ryzen 7 3700X? Find out in this comprehensive review and summary of the Core i7-10700K vs Ryzen 7 3700X's capabilities.

13900K vs 3900X: Specs, 80+ Game Benchmarks, Bottleneck, and Streaming Analysis

May 21, 2020 - 10 cores vs 12 cores. Top-of-the-line very high-end cpus duke it out.

2500K vs 3570K vs 4670K vs 6600K vs 7600K vs 8600K vs 9600K vs 10600K: Should you consider upgrading?

May 21, 2020 - In this massive comparison across 8 generations of Intel Core i5 series CPUs, we explore the performance improvements by generation and whether it is reasonable or not to upgrade to Intel's latest.

parhaat valintamme Desktop CPUs

jos etsit parasta prosessoria työhön, paljon tulee juuri siitä, mitä työsi on. Suurin osa prosessoreista pystyy käsittelemään melkein minkä tahansa heille heittämän työmäärän, riittävästi aikaa. mutta nopeampi CPU (useammalla ytimellä ja / tai nopeammalla kellotaajuudella) pureskelee kovaa työmäärää paljon lyhyemmässä ajassa, mikä tekee niistä erinomaisen tuottavuuden.

pelaamisessa menestyvä prosessori ei ole aina paras suoritin, jos työkuormasi on tuottavuuteen keskittynyt. Itse asiassa, kun erittäin kierteitetyt CPU: t yleistyvät, pelaavat ja työ-CPU: t ovat yhä erilaisempia pii-eläimiä, joten on vaikeampaa valita, mikä CPU on paras työmäärällesi. Joten olemme koonneet vuosien vertailu- ja testaustietojen perusteella luettelon prosessoreista, jotka edustavat parhaan mahdollisen panoksen tavallisissa tuottavuustehtävissä. Monille, jotka haluavat vain päästä pelaamiseen, on järkevämpää käyttää hieman enemmän ja ostaa korkeamman tason siru kuin kuluttaa rahaa korkeamman tason jäähdyttimeen ja viettää paljon aikaa säätämällä saavuttaa hieman parempi suorituskyky.

kanssa Intel 10. sukupolven i5 10600k prosessori, Intel on parantanut peliäan ja tuonut kilpailun lähemmäksi tuottavuutta. vaikka amd kilpailee edelleen voimakkaasti hinta-laatusuhde-arvon suhteen. huhutaan ryzen xt prosessorit ovat mielenkiintoisia ja saattavat sulkea pelin suorituskyvyn kuilun Intelin ja AMD: n välillä.

parhaat valintamme Laptop CPUs

kun amd ryzen 4000 mobiililaitteille ilmoitettiin jo vuonna 2023, amd antoi joitain ylellisiä lupauksia sen suorituskyvystä, vaikka totesi, että se on nopeampi kuin Intelin 9. sukupolven työpöydän sirut. ja nyt tiedämme, että se todella on.

amd ryzen 4000 -mobiililla Intelistä on virallisesti tullut underdog täällä. team red voittaa inteliä joka puolella tässä vaiheessa, Intel voi tuskin edes vaatia määräävää asemaa yksisäikeisissä työmäärissä. Intel tarvitsee oman ryzenin, ja kunnes se tapahtuu, voimme odottaa jonkin aikaa, ennen kuin Intel voi jälleen nousta huipulle.

äärimmäinen reagointikyky on tässä vaikuttava. amd: n zen 2 ytimet ovat varmasti osoitus vahvasta suunnittelu- ja tuotekehitystiimistä. Lisäksi sillä on alan johtava energiatehokkuus suhteellisen tyylikkään koonsa vuoksi. tämä on kätevää, kun et ole kytketty lataukseen, jolloin videoiden suoratoisto ja pelaaminen voivat silti olla pitkäaikainen, saumaton kokemus.

Viimeisin Desktop CPUs

Viimeisin Laptop CPUs

Viimeisin Server CPUs

cpuagent.com on tulosta tuhansista tiedonkeruu- ja tutkimustunnista Kaikki pyrkivät keksimään luotettavan tietolähteen, jonka avulla voit tehdä tietoinen päätös etsiessään uutta prosessoria. aiotko a täysin uusi pc-koontiversio tai päivityksen, tarjoamamme työkalut antavat sinulle selkeän kuvan ja odotuksen uudelta rakennukselta / päivitykseltä odotettu suorituskyky. tämä on viimeinen suorittimen vertailutyökalu tarvitsee koskaan.

tietokantaamme kerättyjen cpus-ohjelmien kokonaismäärä on noin 2 500, peräisin kaikista takaisin vuoteen 2000. Niihin kuuluvat työpöydän prosessorit, kannettavat prosessorit ja työasema- / palvelinprosessorit. tiedot ovat peräisin virallisista lähteistä, mukaan lukien Intel ja AMD. tiedot on siivottu edelleen wikipedian avulla. GPU-tietoja kerätään myös osoitteesta amd- ja NVIDIA-viralliset lähteet. olemme varmistaneet, että jokainen tietojenkäsittelyohjelma CPU-agentissa on perusteellisesti tutkittu tunnetuimmista saatavilla olevista lähteistä.