2023 καλύτερη τιμή cpus

intel vs amd: ποιο cpu είναι καλύτερο;

Jul 12, 2020 - μια αντιπαλότητα για τις αιώνες, και μια ερώτηση συχνά ρωτούσε και αναρωτιόταν. όποτε θέλετε να δημιουργήσετε ή να αναβαθμίσετε τον υπολογιστή σας, πρέπει να λάβετε μια απόφαση: να αγοράσετε έναν επεξεργαστή Intel ή AMD;

επίδραση του μεγέθους και της ταχύτητας ram στην απόδοση του παιχνιδιού

Jul 5, 2020 - Το μέγεθος και η ταχύτητα του ram επηρεάζει την απόδοση του παιχνιδιού σας; πρέπει να επενδύσετε σε ένα κιτ ram υψηλής απόδοσης; μάθετε εδώ.

Who Is Lilith and What Terrifies Us About This Diablo Demon?

Jul 24, 2023 No evil entity is more scary than Lilith herself, shrouded in darkness.

γιατί πρέπει να αγοράζετε πάντα έναν υπολογιστή τυχερού παιχνιδιού μεσαίας έως μεγάλης εμβέλειας;

Jun 23, 2020 - οι κατασκευές μεσαίας και μεγάλης εμβέλειας αποδίδουν πολύ καλά για την τιμή τους και είναι καλύτερες από το επίπεδο εισόδου όσον αφορά την ισχύ, τη μακροζωία και την αξιοπιστία και προσφέρουν περισσότερη έκρηξη για το χρήμα σας, ειδικά όταν εξετάζετε την τιμή τους ανά έτος πλεονέκτημα.

πρέπει να αγοράσετε έναν προ-κατασκευασμένο υπολογιστή ή έναν προσαρμοσμένο υπολογιστή;

Jun 11, 2020 - Τα προ-κατασκευασμένα συστήματα είναι μια ελκυστική επιλογή για όσους ενδιαφέρονται λιγότερο για τις ελάχιστες λεπτομέρειες κάθε στοιχείου στην κατασκευή τους. Η κατασκευή του δικού σας υπολογιστή είναι η καλύτερη λύση για όσους θέλουν πλήρη έλεγχο σε κάθε πτυχή της κατασκευής τους. Παρέχει τις πιο λεπτομερείς επιλογές προσαρμογής, από το cpu έως τους ανεμιστήρες και το φωτισμό.

πώς να χρησιμοποιήσετε το cpuagent για να βρείτε το σωστό cpu

Jun 2, 2020 - πώς να βρείτε το σωστό CPU; είτε κατασκευάζετε είτε αναβαθμίζετε έναν υπολογιστή, ο επεξεργαστής έχει μεγάλη σημασία. Το cpuagent είναι το κατάλληλο εργαλείο για να σας βοηθήσει να βρείτε και να επιλέξετε το σωστό CPU για τις ανάγκες σας.

Με περισσότερα από 100.000 σημεία αναφοράς που ερευνήθηκαν από τους πιο αξιόπιστους λάτρεις της τεχνολογίας στον ιστό, έχουμε αναπτύξει μια βάση δεδομένων για να βοηθήσουμε στην ταξινόμηση των επεξεργαστών με βάση την απόδοσή τους. Τα μαθηματικά μοντέλα, που αναπτύχθηκαν με αποδεδειγμένη ακρίβεια 90%, χρησιμοποιήθηκαν για να βοηθήσουν στην προσέγγιση λιγότερο γνωστών μετρήσεων απόδοσης επεξεργαστή, ενώ οι επιδόσεις γνωστών επεξεργαστών έχουν επικυρωθεί έναντι πολλαπλών πηγών αναφοράς για να διασφαλιστεί η εγκυρότητα. με το ακραίο ποσό του διασταυρούμενου ελέγχου και ανάλυσης των σημαντικών στατιστικών στοιχείων που έχουμε έκανα όλη τη βαριά ανύψωση για εσάς.

κατά τον καθορισμό του τρόπου εμφάνισης των δεδομένων στο εργαλείο σύγκρισης CPU, εστιάσαμε τις προσπάθειές μας στους κύριους τομείς χρήσης για τους επεξεργαστές, αντί να δείχνουν αριθμούς που ενδέχεται να μην είναι με νοημα. ένα σύστημα βαθμολόγησης είναι χρήσιμο μόνο εάν μπορεί να αντικατοπτρίζει σενάρια πραγματικής χρήσης που ο χρήστης αναμένει από το CPU. οι ειδικοί της βιομηχανίας μας μπόρεσαν να βάλουν τα πάντα στα στατιστικά στοιχεία αυτό έχει μεγαλύτερη σημασία για τους κατασκευαστές μας. χρησιμοποιώντας ένα συνδυασμό της εκτεταμένης συλλογής δεδομένων μας μαζί με πραγματική εμπειρία, έχουμε αναπτύξει το σύστημα βαθμολόγησης για να είναι εξαιρετικά απλό και εξαιρετικά αποτελεσματικό.

το cpus εξετάζεται και συγκρίνεται με τις βασικές πτυχές και τις περιπτώσεις χρήσης που περιλαμβάνουν το παιχνίδι αντίκτυπος, αντίκτυπος ροής, αντίκτυπος στην εργασία γραφείου, επεξεργασία φωτογραφιών και επεξεργασία βίντεο, καθώς και κωδικοποίηση βίντεο και γενικά σημεία αναφοράς συστήματος. σε κάθε σημείο αναφοράς, οι σχετικοί επεξεργαστές είναι εμφανίζεται έτσι παρέχει στον χρήστη μια ιδέα για το πού βρίσκεται η τρέχουσα CPU ενάντια στον ανταγωνισμό. με σημαντικά περισσότερα δεδομένα που αναλύονται από οποιονδήποτε από τους ανταγωνιστές μας, μπορείτε να είστε σίγουροι γνωρίζοντας ότι οι παράγοντες σύγκρισής μας μπορούν να είναι αξιόπιστοι και να χρησιμοποιηθούν πραγματικά για να σας βοηθήσουν.

χρησιμοποιώντας μας σύγκριση cpus σελίδα, έως οκτώ διαφορετικοί επεξεργαστές μπορούν να συγκριθούν ταυτόχρονα. λόγω του μεγάλου αριθμού σημείων αναφοράς, η πλοήγηση σελίδων αναλύεται σε ενότητες για να σας βοηθήσει να εστιάσετε στις ανάγκες του στόχου σας. Αυτό Ο φιλικός προς το χρήστη σχεδιασμός παρέχει σε όλους τους κατασκευαστές την ευκαιρία να βελτιώσουν όλες τις μετρήσεις που απαιτούνται Συγκρίνετε το cpus και, τέλος, τους επιτρέψτε να επιλέξουν τον καλύτερο επεξεργαστή σε μικρότερη ποσότητα χρόνο από ποτέ.

υπάρχουν περισσότεροι τρόποι βελτιστοποίησης παιχνιδιών, σημείων συμφόρησης και σημείων αναφοράς ροής ως Το τρέχον gpu μπορεί να αλλάξει, καθώς και η ανάλυση και οι ρυθμίσεις ποιότητας.

Επιπλέον, έχουμε πολλές σκέψεις για το καλύτερο cpus gaming, οπότε φροντίστε να δείτε το δικό μας βαθμολογίες cpu σελίδα, όπου αναγράφεται το καλύτερο cpus τόσο στην παραγωγικότητα όσο και στο gaming.

RTX 3070 with 10600k vs 3700x Bottleneck Comparison

Sep 03, 2020 - Save your CPU money and invest it in a powerful GPU instead. So, which affordable yet powerfulrt CPU strikes the best performance-price balance with the NVIDIA RTX 3070?

10600K vs 3600X: Battle of the mid-range CPUs

May 23, 2020 - The best performance to price value mid-range cpus are here. Find out more in this comprehensive review and summary of the Core i5-10600K vs Ryzen 5 3600X's capabilities.

10700K vs 3700X: Specs, 80+ Game Benchmarks, Bottleneck, and Streaming Analysis

May 22, 2020 - Which one is worth it, Core i7-10700K or Ryzen 7 3700X? Find out in this comprehensive review and summary of the Core i7-10700K vs Ryzen 7 3700X's capabilities.

13900K vs 3900X: Specs, 80+ Game Benchmarks, Bottleneck, and Streaming Analysis

May 21, 2020 - 10 cores vs 12 cores. Top-of-the-line very high-end cpus duke it out.

2500K vs 3570K vs 4670K vs 6600K vs 7600K vs 8600K vs 9600K vs 10600K: Should you consider upgrading?

May 21, 2020 - In this massive comparison across 8 generations of Intel Core i5 series CPUs, we explore the performance improvements by generation and whether it is reasonable or not to upgrade to Intel's latest.

οι καλύτερες επιλογές μας Desktop CPUs

αν ακολουθείτε τον καλύτερο επεξεργαστή για εργασία, πολλά εξαρτώνται από το τι είναι η δουλειά σας. οι περισσότεροι επεξεργαστές μπορούν να χειριστούν σχεδόν κάθε φόρτο εργασίας που τους ρίχνετε, με δεδομένο αρκετό χρόνο. αλλά ταχύτερα cpus (με περισσότερους πυρήνες ή / και ταχύτερες ταχύτητες ρολογιού) μασούν σκληρούς φόρτους εργασίας σε πολύ λιγότερο χρόνο, καθιστώντας τους εξαιρετικό cpus για παραγωγικότητα.

ένας επεξεργαστής που ξεχωρίζει στα τυχερά παιχνίδια δεν είναι πάντα ο καλύτερος υπολογιστής εάν ο φόρτος εργασίας σας εστιάζεται στην παραγωγικότητα. Στην πραγματικότητα, καθώς το cpus με πολύ σπείρωμα γίνεται πιο συνηθισμένο, το cpus gaming και το cpus εργασίας είναι όλο και πιο διαφορετικά θηρία πυριτίου, καθιστώντας πιο δύσκολο να επιλέξετε ποιο cpu είναι το καλύτερο για τον φόρτο εργασίας σας. οπότε έχουμε καταρτίσει μια λίστα επεξεργαστών που αντιπροσωπεύουν το καλύτερο κέρδος για τις κοινές εργασίες παραγωγικότητας, με βάση τα χρόνια συγκριτικής αξιολόγησης και δοκιμών δεδομένων. Για πολλούς που θέλουν να φτάσουν στο παιχνίδι, είναι πιο λογικό να ξοδέψετε λίγο περισσότερο και να αγοράσετε ένα τσιπ υψηλότερης ποιότητας, αντί να ξοδέψετε χρήματα σε ένα ψυγείο υψηλότερου επιπέδου και να αφιερώσετε πολύ χρόνο για να επιτύχετε ελαφρώς υψηλότερη απόδοση.

με την intel 10th gen i5 10600k επεξεργαστής, η Intel ανέβασε το παιχνίδι τους και έφερε τον ανταγωνισμό πιο κοντά στον τομέα της παραγωγικότητας. αν και η amd εξακολουθεί να ανταγωνίζεται έντονα από την άποψη της τιμής-απόδοσης. η φημολογία ryzen xt Οι επεξεργαστές είναι ενδιαφέροντες και μπορεί να καλύψουν το χάσμα απόδοσης παιχνιδιού μεταξύ intel και amd.

οι καλύτερες επιλογές μας Laptop CPUs

πότε amd ryzen 4000 για το κινητό ανακοινώθηκε από το ces 2023, και έκανα κάποιες υψηλές υποσχέσεις για την απόδοσή του, δηλώνοντας ακόμη ότι είναι ταχύτερη από τα τσιπ desktop της 9ης γενιάς της Intel. και, τώρα, ξέρουμε ότι είναι στην πραγματικότητα.

Με το amd ryzen 4000 mobile, η intel έχει γίνει επίσημα το αουτσάιντερ εδώ. το team red χτυπά την intel σε κάθε μέτωπο σε αυτό το σημείο, η intel μόλις μπορεί να διεκδικήσει κυριαρχία ακόμη και σε φόρτους εργασίας με ένα νήμα. Η Intel χρειάζεται το δικό της ryzen, και μέχρι να συμβεί αυτό, ίσως περιμένουμε αρκετό καιρό πριν η Intel να βγει ξανά στην κορυφή.

η εξαιρετική ανταπόκριση είναι εντυπωσιακή εδώ. Οι πυρήνες του amd zen 2 είναι σίγουρα μια απόδειξη μιας ισχυρής ομάδας μηχανικής και ανάπτυξης προϊόντων. Επιπλέον, διαθέτει κορυφαία αποδοτικότητα ισχύος για το σχετικά κομψό μέγεθος. αυτό θα σας φανεί χρήσιμο όταν δεν είστε συνδεδεμένοι στη φόρτιση, όπου η ροή βίντεο και τα παιχνίδια μπορούν να εξακολουθούν να είναι μια μακρόχρονη, απρόσκοπτη εμπειρία.

αργότερο Desktop CPUs

αργότερο Laptop CPUs

αργότερο Server CPUs

Το cpuagent.com είναι επίσης το αποτέλεσμα χιλιάδων ωρών συλλογής δεδομένων και έρευνας Όλες οι προσπάθειες είχαν ως στόχο να βρουν μια αξιόπιστη πηγή πληροφοριών που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να βοηθήσετε μια ενημερωμένη απόφαση κατά την αναζήτηση νέου επεξεργαστή. αν σκοπεύετε για ένα εντελώς νέο κατασκευή υπολογιστή ή μια αναβάθμιση, τα εργαλεία που έχουμε παράσχει θα σας δώσουν μια σαφή εικόνα και προσδοκία του αναμενόμενη απόδοση από τη νέα σας έκδοση / αναβάθμιση. αυτό είναι το τελευταίο εργαλείο σύγκρισης CPU θα χρειαστεί ποτέ.

ο συνολικός αριθμός cpus που έχουμε συλλέξει στη βάση δεδομένων μας είναι περίπου 2.500, που χρονολογείται σε όλους από το 2000. Μεταξύ αυτών περιλαμβάνονται επιτραπέζιοι επεξεργαστές, φορητοί επεξεργαστές και επεξεργαστές σταθμού εργασίας / διακομιστή. τα δεδομένα προέρχονται από επίσημες πηγές, συμπεριλαμβανομένων των intel και amd. έγινε περαιτέρω εκκαθάριση δεδομένων με τη χρήση της wikipedia. Οι πληροφορίες gpu συλλέγονται επίσης από επίσημες πηγές amd και nvidia. έχουμε διασφαλίσει ότι κάθε γραμμή δεδομένων στον παράγοντα cpu είναι ελέγχεται διεξοδικά από τις πιο αξιόπιστες διαθέσιμες πηγές