2023 bedste værdi cpus

Intel vs AMD: Hvilken CPU er bedst?

Jul 12, 2020 - en rivalisering i tiderne, og et spørgsmål, der ofte stilles og undres over. når du vil bygge eller opgradere din pc, skal du tage en beslutning: købe en Intel- eller AMD-processor?

virkningen af ​​ramstørrelse og hastighed på spilydelsen

Jul 5, 2020 - påvirker ramstørrelse og hastighed din spilydelse? skal du investere i et højtydende ram-kit? find ud af her.

Who Is Lilith and What Terrifies Us About This Diablo Demon?

Jul 24, 2023 No evil entity is more scary than Lilith herself, shrouded in darkness.

hvorfor skal du altid købe en mid-to-high-range gaming pc?

Jun 23, 2020 - mellemstore og høje rækkebygninger fungerer meget godt til deres pris og er bedre end indgangsniveauet med hensyn til kraft, levetid og pålidelighed, og de giver mere penge for pengene, især når man ser på deres pris pr. år fordel.

skal du købe en forudbygget pc eller en brugerdefineret pc?

Jun 11, 2020 - forudbyggede systemer er en attraktiv mulighed for dem, der er mindre interesserede i detaljerne i hver komponent i deres konstruktion. at bygge din egen pc er den bedste løsning for dem, der ønsker fuld kontrol over alle aspekter af deres build. det giver de mest grundige tilpasningsmuligheder, fra CPU til fans og belysning.

hvordan man bruger cpuagent til at finde den rigtige cpu

Jun 2, 2020 - hvordan finder man den rigtige CPU? Uanset om du bygger eller opgraderer en pc, betyder processoren meget. cpuagent er det rigtige værktøj til at hjælpe dig med at finde og vælge den rigtige cpu til dine behov.

med mere end 100.000 benchmarks, der er undersøgt fra internettets mest pålidelige teknologientusiaster, har vi udviklet en database, der hjælper med at klassificere processorer baseret på deres ydeevne. matematiske modeller, udviklet med en dokumenteret 90% nøjagtighed, er blevet brugt til at hjælpe med tilnærmelse af mindre kendte processormetoder, mens velkendte processors ydeevne er valideret i forhold til flere benchmark-kilder for at sikre validitet. med den ekstreme mængde af vores krydskontrol og parsing ned til de vigtige statistikker, vi har gjort alt det tunge løft for dig.

når vi bestemte, hvordan dataene skulle vises i vores CPU-sammenligningsværktøj, fokuserede vi vores indsats på de vigtigste anvendelsesområder for processorer snarere end at vise tal, der muligvis ikke er meningsfuld. et scoringssystem er kun nyttigt, hvis det kan afspejle virkelige brugsscenarier, som brugeren har forventer fra CPU'en. vores brancheeksperter var i stand til at koge alt ned til statistikken det betyder mest for vores bygherrer. ved hjælp af en blanding af vores omfattende dataindsamling sammen med i den virkelige verden, har vi udviklet scoringssystemet til at være ekstremt simpelt og ekstremt effektiv.

cpus'erne gennemgås og sammenlignes med de vigtigste aspekter og brugssager, der inkluderer spil effekt, streaming-effekt, kontorarbejde, fotoredigering og videoredigering samt videokodning og generelle systembenchmarks. på hvert benchmark er relevante processorer vist, så det giver brugeren en idé om, hvor den nuværende CPU sidder mod konkurrence. med væsentligt flere data analyseret end nogen af ​​vores konkurrenter, kan du være sikker på at kende vores sammenligningsfaktorer kan stole på og faktisk bruges til at hjælpe dig.

ved hjælp af vores sammenlign cpus side, op til otte forskellige processorer kan sammenlignes på én gang. på grund af den store mængde benchmarks, sidenavigationen er opdelt i sektioner for at hjælpe dig med at fokusere på dine målbehov. dette brugervenligt design giver alle bygherrer mulighed for at finpudse alle nødvendige målinger sammenligne cpus, og i sidste ende tillade dem at vælge den bedste processor i en kortere mængde tid end nogensinde før.

der er flere måder at finjustere spil, flaskehalse og streaming benchmarks som nuværende GPU kan ændres såvel som opløsning og kvalitetsindstillinger.

derudover har vi mange tanker om de bedste spil-cpus, så sørg for at tjekke vores cpu placeringer side, hvor listen over de bedste cpus inden for både produktivitet og spil.

RTX 3070 with 10600k vs 3700x Bottleneck Comparison

Sep 03, 2020 - Save your CPU money and invest it in a powerful GPU instead. So, which affordable yet powerfulrt CPU strikes the best performance-price balance with the NVIDIA RTX 3070?

10600K vs 3600X: Battle of the mid-range CPUs

May 23, 2020 - The best performance to price value mid-range cpus are here. Find out more in this comprehensive review and summary of the Core i5-10600K vs Ryzen 5 3600X's capabilities.

10700K vs 3700X: Specs, 80+ Game Benchmarks, Bottleneck, and Streaming Analysis

May 22, 2020 - Which one is worth it, Core i7-10700K or Ryzen 7 3700X? Find out in this comprehensive review and summary of the Core i7-10700K vs Ryzen 7 3700X's capabilities.

13900K vs 3900X: Specs, 80+ Game Benchmarks, Bottleneck, and Streaming Analysis

May 21, 2020 - 10 cores vs 12 cores. Top-of-the-line very high-end cpus duke it out.

2500K vs 3570K vs 4670K vs 6600K vs 7600K vs 8600K vs 9600K vs 10600K: Should you consider upgrading?

May 21, 2020 - In this massive comparison across 8 generations of Intel Core i5 series CPUs, we explore the performance improvements by generation and whether it is reasonable or not to upgrade to Intel's latest.

vores bedste valg til Desktop CPUs

hvis du leder efter den bedste processor til arbejde, kommer meget ned til, hvad dit arbejde er. de fleste processorer kan håndtere næsten enhver arbejdsbyrde, du kaster dem, givet tid nok. men hurtigere cpus (med flere kerner og / eller hurtigere urhastigheder) tygger gennem hårde arbejdsbelastninger på meget kortere tid, hvilket gør dem til store cpus for produktivitet.

en processor, der udmærker sig ved spil, er ikke altid den bedste CPU, hvis din arbejdsbyrde er produktivitetsfokuseret. Når cpus med meget gevind bliver mere almindelig, bliver spil-cpus og work cpus i stigende grad forskellige siliciumdyr, hvilket gør det sværere at vælge, hvilken cpu der er bedst til din arbejdsbyrde. så vi har samlet en liste over processorer, der repræsenterer det bedste for pengene i almindelige produktivitetsopgaver, baseret på vores mange år med benchmarking og testdata. for mange, der bare vil komme til spil, er det mere fornuftigt at bruge lidt mere og købe en avanceret chip i stedet for at bruge penge på en højere køler og bruge masser af tid på at finjustere for at opnå lidt højere ydeevne.

med Intel 10. generation i5 10600k processor, har intel forbedret deres spil og bragt konkurrencen tættere på produktivitetssegmentet. selvom amd stadig konkurrerer stærkt med hensyn til pris-til-ydelsesværdi. rygtet ryzen xt processorer er interessante og kan lukke spilydelsesgabet mellem Intel og AMD.

vores bedste valg til Laptop CPUs

hvornår AMD Ryzen 4000 til mobil blev annonceret helt tilbage på ces 2023, og aflagde nogle høje løfter om dets ydeevne, selv med angivelse af, at det er hurtigere end intels 9. generations desktopchips. og godt, nu ved vi, at det faktisk er det.

med amd ryzen 4000 mobil er intel officielt blevet underdog her. team red slår intel på hver front på dette tidspunkt, intel kan næppe engang hævde dominans i single-threaded workloads længere. intel har brug for sin egen ryzen, og indtil det sker, venter vi muligvis et stykke tid, før intel kan komme på toppen igen.

den ekstreme lydhørhed er imponerende her. amd's zen 2-kerner er helt sikkert et bevis på et stærkt ingeniør- og produktudviklingsteam. derudover har den brancheførende strømeffektivitet på grund af sin relativt slanke størrelse. dette vil være nyttigt, når du ikke er tilsluttet opladningen, hvor videostreaming og spil stadig kan være en langvarig, problemfri oplevelse.

seneste Desktop CPUs

seneste Laptop CPUs

seneste Server CPUs

cpuagent.com er resultatet af tusinder af dataindsamling og forskningstimer samt bestræbelser alle på at komme med en pålidelig kilde til information, som du kan bruge til at hjælpe med at lave en informeret beslutning, når man søger efter en ny processor. om du planlægger en helt ny pc-opbygning eller en opgradering, vil de værktøjer, vi har leveret, give dig et klart billede og forventning til forventet ydeevne fra din nye build / opgradering. dette er det sidste CPU-sammenligningsværktøj, du nogensinde har brug for.

det samlede antal cpus, som vi har samlet i vores database, er omkring 2.500, der daterer alle helt tilbage til 2000. inkluderet blandt disse er desktop processorer, laptop processorer og arbejdsstations- / serverprocessorer. dataene kommer fra officielle kilder, herunder Intel og AMD. yderligere dataoprydning er foretaget ved hjælp af wikipedia. gpu-information indsamles også fra amd og nvidia officielle kilder. vi har sørget for, at hver linje af data om cpu-agent er grundigt undersøgt fra de mest velrenommerede kilder til rådighed.